12 days left to concert @ Victoriateatern!

 

Nu är det bara 12 dagar kvar till den 18 oktober – det blir en speciell kväll på Viktoriateatern i Malmö, arrangören Femmuze bjuder in till en fullspäckad kväll full av musik i olika genres tillsammans med fem kvinnliga artister, låtskrivare och instrumentalister. Sabina Chantouria, Johanna JingnertStories from GemSonja Skibdahl och Katt Hernandez. Femmuze verkar för en mer jämställd musikscen och kreativ gemenskap i en stark ”Do it Yourself”-anda. Biljetter finns att köpa på denna länk och via Kulturcentralen i Malmö.

Only 12 days left – the 18th of October will be a special evening at Viktoriateatern in Malmö, full of music of different genre when five female singers, songwriters and artists will play during the evening; Sabina ChantouriaSonja Skibdahl, Stories From GemJohanna Jingnert and Katt HernandezTickets are avalible to buy at this link and at Kulturcentralen in Malmö.

Go to the FB-event

Marto 12 dghe darcha axla sanam me gamovdivar koncerit Viktoriateatern Malmöshi. Im saghamos aseve ikneba sxva artistebi da musikosebi; Stories From Gem, Katt Hernandez, Sonja Skibdahl, Johanna Jingnert. Biletebi aris am linkze da ak aris facebookis eventi. Tu gsurt aris sahualeba rom kondet tan tqveni sashmeli  da sasmeli, rat kma unda aris barits. Kari gaigheba 19 saatze.