Concert @ Viktoriateatern 18/10 Femmuze

 

 

Den 18 oktober blir en speciell kväll på Viktoriateatern i Malmö, då arrangören Femmuze bjuder in till en fullspäckad kväll full av musik i olika genres tillsammans med fem kvinnliga artister, låtskrivare och instrumentalister. Sabina Chantouria, Johanna Jingnert, Stories from Gem, Sonja Skibdahl och Katt Hernandez. Femmuze verkar för en mer jämställd musikscen och kreativ gemenskap i en stark ”Do it Yourself”-anda. Biljetter finns att köpa på denna länk och via Kulturcentralen i Malmö.

18th of October will be a special evening at Viktoriateatern in Malmö, full of music of different genre when five female singers, songwriters and artists will play during the evening; Sabina Chantouria, Sonja Skibdahl, Stories From Gem, Johanna Jingnert and Katt Hernandez. Tickets are avalible to buy at this link and at Kulturcentralen in Malmö.

Go to the FB-event

18 octombers me gamovdivar koncerit Viktoriateatern Malmöshi. Im saghamos aseve ikneba sxva artistebi da musikosebi; Stories From Gem, Katt Hernandez, Sonja Skibdahl, Johanna Jingnert. Biletebi aris am linkze da ak aris facebookis eventi. Tu gsurt aris sahualeba rom kondet tan tqveni sashmeli  da sasmeli, rat kma unda aris barits. Kari gaigheba 19 saatze.

 

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. 

..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

There are a small café where you can buy coffe, tea, soda and cookies but you are also very welcome to bring your own food and drinks!

Plats/Address: Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö

Insläpp/Doors open: 19.00 / 7 pm

Femmuze228foto Senad Honic
Photo: Senad Honic