Bio (SE)

Sabina Chantouria är ett av de nya stjärnskotten inom svensk musik, med ett sound lika nyansrikt som hennes georgisk/svenska rötter. Tillsammans med sin sammetsröst och rytmiska gitarr tar hon dig med på en känslofylld resa.

Sabina var en av finalisterna i Georgiens nationella uttagning för Eurovision 2017 och blev uttagen till World Championship of Performing Arts i Hollywood 2011. Hennes musik spelas i bland annat svensk, amerikansk och brittisk radio.

Sabina har framträtt i radio och TV-sammanhang och samarbetat med svenska och internationella musikproducenter.

Sabina har haft konserter och festivalspelningar runt om i Sverige och internationellt (Malmöfestivalen, Tbilisi Concert Hall, Copenhagen Songwriters Festival, Stockholm Folk Festival, The Viper Room (Hollywood) m.m.

Sabina är aktuell med nya singel och videon “Echoes” som släpps 2:e juni 2023. Singeln är inspelad i Ventura och Los Angeles med producenten Dave Jenkins och musiker i världsklass som Doug Pettibone, Jorgen Carlsson och Kenny Aronoff. 

Skivbolaget och företaget Sach Music drivs av Sabina, som bland annat erbjuder workshops, föreläsningar, kurser och coachning.

Sabinas EPK (elektroniskt presskit)

Foto: Mehdi Amiri

Malmös framtidshopp på den internationella scenen. Sabina har allt, låtarna, rösten och looken.

Olle Berggren – läs mer här

MALMÖS STOLTHET SABINA – REDO FÖR EXPORT! Får höra mer av denna begåvade låtskrivare med en omisskännlig, personlig röst.

Olle Berggren om senaste releasen – läs mer här

En av de nästa stjärnskotten inom svensk popmusik.

Demobanken