Workshop with multi-platinum Grammy nominated songwriter Shelly Peiken!

It was a wonderful experience to participate in the workshop with the American multi-platinum Grammy songwriter Shelly Peiken organized by Los Angeles Women in Music at the SAE Institue in LA. It was very inspirational, she talked about songwriting and writing songs for stars like Meredith Brooks, Christina Aguliera and so on. Her book –Confessions of a Serial Songwriter is now out and I highly recommend everyone who is interested in the musicbuisness and songwriting to read it!

Det var en fantastisk erfarenhet att delta i workshopen med den amerikanska mulitplatinum grammisnominerade låtskrivaren Shelly Peiken. workshopen var organiserad av Los Angeles Women in Music på SAE Institutet i LA. Det mycket inspirerande att höra hennes egna upplevelser och att få inblick i hennes arbete och hennes Billboardhits, den första med Meredith Brooks och låten Bitch bland många andra. Hennes bok Confessions of a Serial Songwriter är nu ute och jag kan rekommendera den varmt till alla som är intresserade av musikbranschen och låtskrivande.

DSC09807
Shelly Peiken at LAWIM workshop

DSC09823DSC09818