Female Singer/Songwriters

Skärmbild (127)

I´ve joined the new network Female Singer/songwriters, founded by the Swedish singer and songwriter Susanne Fellbrink. It´s a platform where bookers esaily can find new music written and performed by women. The fb-page is now launched, so please speard the word and click here to give it a like, thank you! =)

Jag har gått med i det nystartade nätverket Female Singer/Songwriters, grundat av artisten och låtskrivaren Susanne Fellbrink. Det är en plattform där bokare på ett enkelt sätt kan hitta nya kvinnliga akter att boka, för att lyfta fram kvinnliga artister och låtskrivare – nu finns fb-sidan ute, sprid gärna ordet och klicka här för att gilla sidan 🙂

Me shevedi axal networkshi Female Singer & Songwriters, misi damaarsebelia Susanne Fellbrink, shevedi momgherali da kompositori. Es networki ikneba sapodzveli sadac aranzhioriebi martivad naxaven axal kal- momghelebs da kompozitorebi. Axla misi facebook-pagei mzad aris, dacapunet ak rom shexvidet ik, tqveni liki mnishnelovania!  🙂