Happy New Year 2023

Looking back on 2022, it has been both turbulent and exciting, filled with new beginnings. Here are some flashbacks from this year. I’m very thankful for having received prize from Georgia’s Embassy to Sweden, playing live concerts both in Sweden and abroad, participating in festivals, podcasts, radio/TV-shows and as a jury, releasing my song and music video Blood On Your Hands, among many, many other things. Wishing everyone a peaceful, healthy and successful New Year 2023!

2022 har varit både turbulent och spännande, med djupa dalar och höga toppar, och med många välbehövliga nystarter. Här är några av tillbakablickar från året som gått. Tacksam för pris från Georgiens ambassad för kulturella insatser, konserter både i Sverige och utomlands, medverkande i festivaler, podcasts, radio/TV, hedersuppdrag som jury, musikvideoinspelningar och release av min låt Blood On Your Hands, stödkonsert för Ukraina för UNHCR bland mycket, mycket annat. Önskar alla ett fredligt, friskt, och framgångsrikt nytt 2023!