Femmuze; Kulturnatten Lund

Saturday 17th September the annual festival Kulturnatten Lund will take place, in collaboration with the concert promoter Femmuze five artists and bands will perform live at Stortorgets stage – Pluto’s Baby, Stories From Gem, Marina Gisela Amber Band, Sabina Chantouria och Coral the Color. I’m playing live at 9 pm with Oskar Wennerberg on piano! Free entrance, Stortorget Lund. Link to Fb-event

Lördagen 17:e september är det dags för Lunds kulturnatt! Femmuze presenterar i stolt samarbete med Lunds Kulturnatt och Visit Lund fem artister och band på Stortorgets scen! Välkomna till en fullspäckad kväll med unika livekonserter av Pluto’s Baby, Stories From Gem, Marina Gisela & Amber Band, Sabina Chantouria och Coral the Color.

Konsertarrangören Femmuze arbetar för en mer jämställd musikscen med fokus på ett lokalt perspektiv.

Jag spelar kl 21.00 med Oskar Wennerberg på piano!

Fri entré, Stortorget Lund. Länk till Fb-eventet & kulturnattens program.

Sabina Chantouria är ett av de nya stjärnskotten inom svensk musik, med ett sound lika nyansrikt som hennes georgisk/svenska rötter, född i Lund. Tillsammans med sin sammetsröst och rytmiska gitarr tar hon och Oskar Wennerberg på piano med oss på en känslofylld resa.

https://lund.se/uppleva-och-gora/vad-hander-i-lunds-kommun/kulturnatten/program-kulturnatten

shabat 17 sektembers gamovdivar koncerit Lundshi, 21 saatze Stortorgets scenaze!