Stödkonsert – Benefit concert for refugees from Ukraine – Livestream 10th March

Join our international virtual benefit concert for refugees from Ukraine. This fundraiser supports in full the vital work of UNHCR, in this humanitarian crisis. Link to fundraising – https://min.sverigeforunhcr.se/…/stodkonsert-for…

Line-up: Sabina Chantouria (SE/GE) Sonja Skibdahl (SE/FI) Shota Adamashvili (GE) & Brett Perkins (US/DK)

Livestream Thursday March 10th, 8 pm (Swedish time, GMT+1)

Insamlingen Stödkonsert för människor på flykt från krigets Ukraina går oavkortat till UNHCR:s arbete i denna humanitära katastrof.

Internationell digital stödkonsert för människor på flykt från krigets Ukraina som sänds live tors 10/3, kl 20. Medverkande artister: Sabina Chantouria (SE/GE) Sonja Skibdahl (SE/FI) Shota Adamashvili (GE) & Brett Perkins (US/DK)