WMTY’s Charity Streamathon Concert – 20th of Dec

I’m very excited to take part in Where Music Takes You’s Charity Streamathon Concert for the Toys For Tots Foundation this Sunday, the 20th of December.

20 amazing artists from around the world are coming together to help raise money for a great cause! 20 live performances, guest appearances and contests throughout the streaming event! Click here for more info

My performance will take place at 1.40 pm (MT). Watch the livestream here

Nu på söndag den 20/12, kl 21.40 (svensk tid) medverkar jag i Where Music Takes You’s Charity Streamathon Concert för den amerikanska välgörenhetsorganisationen Toys For Tots. Organisationen distribuerar julklappar för barn i mindre bemedlade familjer i USA varje år sedan 1947.

Det blir ett “streamaton” en livesänd välgörenhetskonsert, med artister, band och gäster från hela världen som deltar för att stödja organisationen Toys for Tots arbete i år. Livesändingen kan ses här. För mer info om eventet och Toys for Tots klicka här

me vmonacileob amerikul sakvelmokmedo koncertshi WMTV’s Charity Streamathon Concert, Toys for Tots tvis am kviras 20 decembers, sadac momgherlebi da bendebi mteli msopliodan monacileobs. organisatcia Toys For Tots agrovebs saxsrebs, rom gaunacilos bavshvebs sashobao sachukrebi.

chemi gamosvla ikneba 00:40 (tbilisis droit) aq shegidzliat naxot es live-koncerti, aseve miighot meti inpormatica am ghonidziebaze ak