Låtskrivar-workshopen “Skapa din låt”- i samarbete med Bilda

Nästa söndag 7/6, kl 14.00 är det dags för min låtskrivar-workshop “Skapa din låt” i samarbete med Bilda, workshopen ges via Zoom. Väck inspirationen och boosta kreativiteten! Varmt välkommna! Klicka här för att komma till info & anmälan.

Väck inspirationen och boosta din kreativitet! Denna online workshop består av två delar där du först får grundläggande kunskaper om låtskrivande samt övningar och tekniker för att komma igång eller vidareutveckla ditt låtskrivande. Sedan har du möjlighet att applicera dessa kunskaper och skapa eget som du kan få feedback på. Datum är den 31 maj och 7 juni.

Skärmbild (740)

On Sunday 7th of June, 2 pm (Swedish time) I’ll give my songwriting workshop in collaboration with Bilda! Click here for info and registration