Concert at Prinz Willy in Kiel, Germany (29th of June)

fullsizeoutput_a5f.jpeg

This Friday (29th of June) I am giving a concert in Germany for the first time at Prinz Willy in Kiel. The German singer and songwriter Maya Sikora will also perform during the evening. The music starts at 8.30 pm. Welcome! Adress is: Lutherstr. 9, Kiel Go to the fb-event

Nu på fredag spelar jag i Tyskland för första gången på Prinz Willy i Kiel. Den tyska artisten och låtskrivaren Maya Sikora kommer också uppträda under kvällen. Första akten börjar 20.30, adressen är Lutherstr. 9, Kiel – varmt välkomna! Klicka här för att komma till Facebook-eventet.

paraskevs, 29 ivnisi makvs priveli koncerti germaniashi, koncerti tardeba Prinz Willy Kielshi, 20.30 saatze. misamartia: Luthers. 9. Ketili iqos tqveni mobrdzaneba!