Malmö Live – Musik över sundet

Det är bara två dagar kvar tills konserten på Malmö Live – Musik över sundet där jag kommer spela (med mig på scen kommer jag även ha Christopher Fossto på gitarr). Jag är även en av arrangörerna i Femmuze som står bakom initiativet – detta ska bli väldigt roligt. Klicka här för att komma till fb-eventet! 

Den 15 juni bjuder Malmö Live i samarbete med arrangören Femmuze in till en unik konsertkväll där artister och band från Sverige och Danmark möts med fokus på jämställdhet och musikalisk spännvidd. Konserten genomförs tack vare stöd från Svensk Danska kulturfondenketili iyos tqveni mobrdzaneba

Only 2 days left to the concert at Malmö Live (Musik över sundet) Christopher Fossto will join me on stage on guitar. Musik över sundet is organized by Femmuze (I am one of the founders) in collaboration with Malmö Live and will be a unique concert evening with Danish and Swedish artist performing, focus will be on a more equal music scene and musical variety. The project is supported by the Swedish Danish cultural foundation. Click here to go to the fb-event 

marto ori dghe darcha koncertamde Musik över sundet Malmö Liveshi, sadac me gamovdivar da danieli da shvedi artistebi gamovlen! Ketili iqos tqveni mombrdzaneba! Shesvla tavispulaia.

malmölive_musiköversundet.jpeg

Malmö_Live_FB_Affish.jpeg