“Arrangörstrio bakom Musik över Sundet” – Skånska Dagbladet

skd_intervju_musiköversundet

Klicka här för att läsa gårdagens artikel Arrangörstrio bakom Musik över Sundet i Skånska Dagbladet av Yvonne Erlandson. Jag berättar bland annat om historien bakom hur konsertarrangören Femmuze kom till och om det kommande konserterna “Musik över sundet”, på Malmö Live den 15/6 och Råhuset i Köpenhamn den 21/6. Pressbild: Senad Honic

Click here to see yesterday´s article Arrangörstrio bakom Musik över sundet in the Swedish daily press Skånska Dagbladet. This article is about the two upcoming concerts Music Across Öresund (Malmö Live 15/6, Råhuset in Copenhagen 21/6) and how the idea behind the concert promoter Femmuze came about, that was started in 2017 by me, Sonja Skibdahl and Jenny Johansson.

Daackapunet ak rom naxos dghevandeli statia shvedur gazetshi Skånska Dagbladet ეს სტატია ეხება ჩემს ორ მომავალ კონცერტს, რომელიც გაიმართება Öresund-ში სხვადასხვა დანიელ ადა შვედ შემსრულებლებთან ერთად. მუსიკა წარდგენილი იქნება (at Malmö Live 15/6, Råhuset in Copenhagen 21/6) კონცერტის პრომოუტერის, ფემუზის იდეა რომ ჩატარებულიყო ეს ღონისძიება განაპირობა ჩემი, Sonja Skibdahl and Jenny Johansson-ის წამოწყებამ 2017 წელს.