Concert @ Poeten på Hörnet (24/3) – Sabina Chantouria, Sonja Skibdahl, Låtsaspoeten & Stories from Gem

Skärmbild (44).png

Nu på fredag (24/3) spelar jag på Poeten på hörnet (Klicka här för att komma till Fb-eventet) i Malmö, det kommer bli en fullspäckad kväll med massa härlig musik då Sonja Skibdahl, Låtsaspoeten och Stories from Gem kommer spela under kvällen! Hoppas vi ses där! Inträde: 70 kr, dörrarna öppnar från kl: 18. Varmt välkomna!

This Friday (24th of March) I´m having a concert in Malmö, at Poeten på Hörnet (Go the the FB-event). It will be a special evening with a lof of wonderful music from Sonja Skibdahl, Låtsaspoeten & Stories from Gem. Hope to see you there, doors open 6 pm, entrance: 70 SEK. Welcome!

Am paraskevs (24 marti) me makvs concert Malmöshi, Poeten på hörnetshi (fb-eventi). Ikneba dzalian saaintereso saghamo da bevri orginaluri musika, chems garda iknebian artistebi, Sonja Skibdahl, Låtsaspoeten da Stories from Gem. Ketili iqos tqveni mobrdzaneba! Biletebi rirs 70 krona, da kari ikenba ria 6 saatze.