Folk & Rock Concert Review + Photos

En grymt bra kväll på Folk & Rock i lördags, en härlig publik och stämning! Det var ett sant nöje att vara gästartist på Sandra Marielles release, och att höra både Jon Strider och Waltzing Tess – så mycket talang! De blev ett par väldigt fina recensioner, här kan ni läsa vad Olle Berggren och Johnny Månsson (Månssonskultur.se) skrev om kvällen..!

“The Three Chicks did it – and The Dude, too! Ja det blev en superkväll med “brudarna”, Sandra Marielle, Malmös snyggaste altstämma, som även släppte sin debut-EP med, spelade med sitt superproffsiga 10-mannaband på scenen (Folk å Rock-rekord?). Kvällen bjöd också på ett känslomässigt showcase med (skånska) Americana-artisten Waltzing Tess, för kvällen i sällskap med Jon Strider (The Dude, som inledde showen med en samling egna låtar som förde tankarna till Laurel Canyon, L.A. sent 60-tal)). Och så en storslagen föreställning med Sabina Chantouria, Malmös framtidshopp på den internationella scenen. Sabina har allt, låtarna, rösten och looken. En lyckad singer/songwriter-kväll som gav oss känslan av ett skönt hak en lördagkväll i East Nashville.

Olle Berggren

Sabina Chantouria ljuva stämma förtrollade publiken. Sabinas säkerhet och vilsamhet i sitt framträdande är imponerande. En ung artist som USA redan har visat intresse för.

A great night at Folk & Rock this Saturday, a lovely audience and vibe! It was a great pleasure being guestartist at Sandra Marielle´s release and to listen to both Jon Strider and Waltzing Tess!

Dzalian magari rame am shabats Folk & Rock Malmöshi, didi madloba!

sabina-chantouria-foto-senad-honic-foto-32
Photo: Senad Honic.                         Christopher Fossto  (electric guitar)
sabina-chantouria-foto-senad-honic-foto-41
Photo: Senad Honic
sabina-chantouria-waltzing-tess-jon-strider-sandra-marielle-foto-senad-honic-foto-4
Sabina Chantouria, Waltzing Tess, Jon Strider & Sandra Marielle                                                                         Photo: Senad Honic
sabina-chantouria-foto-senad-honic-foto-9
Photo: Senad Honic                                                     Ashraf Haddad (percussion/cajon)