Radio Voice of Abkhazia FM 98.9 – Tbilisi

Visited Radio VA Fm 89.1 this Monday – one of the most popular radiostations in Georgia that now has put my new single Cry For Me in rotation. Listen to the interview & premiere of Cry For Me in Georgian Radio –   Click here to hear the station´s live online broadcasting!

Orshabats viqavi აფხაზეთის ხმაshi  FM 89.1, sadrac chemi axali singeli Cry For Me axla exklusivurad trialebs აფხაზეთის ხმა musikalurisiashi! 

I måndags var jag på Radio VA Fm 89.1, en av de mest populära radiostationerna i Georgien, där Cry For Me nu är i rotation. Klicka här för att höra livesändningarna. Jag gav också en intervju där jag berättade om min nya singel och musikvideo som du kan höra här & premiärspelningen för Cry For Me i georgisk radio!

IMG_3393
@ Radio VA (Voice of Abkhazia) FM 89.1 with radio producer & cheif editor Mixo Diasamidze

Skärmbild (239)