Listen to the Radio Active interview!!

Det var så roligt att gästa Radio Active!! Här kan ni höra sändningen från Lite Närmare Helg med Julia Ekelund! Vi pratade om musik, jag berättade om varför jag började skriva musik och mycket mera!

It was so much fun to be a musicguest at Radio Active today!! Click here to listen to the broadcast from today´s show with the lovely host Julia Ekelund. We talked about music, I and explained why I started to write music and a lot more!

Dzalian sasiamovno iqo stumroba Radio Activeshi! Daackapunet ak rom mousminot gadacemas programis tsamkvani Julia Ekelundtan. Chven vlaparakodbit musikaze, da ratom davitsqre simgherebis tsera da sxva.

DSC08919
Radiohost and reporter Julia Ekelund to the left

DSC08914

DSC08924

DSC08916
With Göran Sagusten radiohost and reporter