Konsert @ Östgruppens Georgienkväll!

Skärmbild (147).pngI´m performing during the organisation Östgruppen´s Georgiaevening, Wednesday 25th of Nov, 6 pm – Welcome! To the event!

Address: Kulturfyren, lokalen Havet, Slupskjulsvägen 26A, Stockholm

Jag spelar under Östgruppens Georgienkväll onsdagen den 25/11! Anmäl er här!

Tid & plats: 25/11-2015 kl.18.00 Kulturfyren, lokalen Havet, Slupskjulsvägen 26A, Stockholm – varmt välkomna!

25 noembers makuvs konserti Östgruppenshi – es aris erti sheduri organisatcia romelic mushaobs adamianis uplebebis dactvis da demokratiis problemebze. Es ghonidzieba icqeba 6 saatze, ixilet zevit misamarti – da ak aris ganacxadis linki (shesvla upasoa) – ketili iqos tqveni mobrdzaneba!

Om Östgruppen: Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter (nedan kallad Östgruppen) är en religiöst och partipolitiskt oberoende organisation som har som mål att främja stabil fred och en demokratisk utveckling, där mänskliga rättigheter respekteras, i Östeuropa och Centralasien.

Östgruppen vill stödja processer och människor som verkar för demokrati och mänskliga rättigheter. Målsättningen är också att sprida kunskap och väcka opinion i dessa frågor i Sverige. http://www.ostgruppen.se