Artikel i Sydsvenskan – “Mossagårdsfestivalen satsar på kvinnorna”

Ja, äntligen! Läs Sydsvenskans artikel om Mossagårdsfestivalen – som satsar på kvinnorna!

Mossagårdsfestivalen i Veberöd gör tvärtemot Sommarrock i Svedala och har endast en renodlad manlig bokning till sommarens festival. De skriver i ett pressmeddelande att de har velat motbevisa andra festivaler som skriver att det är svårt att hitta kvinnliga artister.

Sångerskorna Maia Hirasawa, Simone Moreno, Sabina Chantouria, Steso Songs samt banden Hey Elbow, Stella Lugosi och Urban Pioneers är de kvinnliga bokningarna. Klicka här för att läsa hela artikeln  (text: Jonas Gillberg)!

Article in the Swedish daily press “Sydsvenskan” about Mossagårds-festivalen, this year they have especially booked a lot of female artists to increse the representatation of female singers on the Swedish summerfestival scene – well done!!

Sveduri dilis gazeti “Sydsvenskan” dacera staatia chemze da musikaluri festivalis shesaxeb, romelic specialurad icvevs kal artistebs am cels.Skärmbild (91)