Rustavi 2 Interview Stockholmshi!

DSC04933 rustavi-2-14864872625_0c1d1363ba_o

We had a really great time, a very interesting interview came out yesterday in Stockholm! I had the pleasure to meet the lovely TV-team from Rustavi 2, Ekaterine Kadagishvili and Lasha Mumladze & big thank you to my lovely mentor and inspiration – Eva Hillered, who also will apear in Rustavi 2´s repotage about Sweden in January:) More details coming!

Gushin dzalian kargi gamovida Rustavi 2 intervju da repotagi chemze Stockholmshi da dzan saintereso da sasiamovnoa iqo gacnoba da shexvedra Ekaterine Kadagishvitan and Lasha Mumladzestan. chemi mentori Eva Hillered aseve ikneba gadacemashi shvedetze.

Gårdagens repotage och intervju blev grymt bra 🙂 Jag hade nöjet att träffa Rustavi 2´s TV-team Ett speciellt stort tack till min fantastiska mentor och inspiraation Eva HIllered som ovkså kommer vara med i repotaget! Kommer sändas i Januari, mera detaljer kommer snart:)