Popegoja – Skånes största Indiefestival!

popegoja

Naz Promotions och Kick-Start arrangerar för andra året i rad Popegoja – musikfestivalen som uppmärksammar de nya, upcoming banden. I en tid som kokar av både ny musik och en nyfiken publik plockas de mest framstående banden och artisterna fram, för att skapa sommarens bästa festival mitt i Malmö. Popegoja äger rum 10-11 juli i Folkets Park i Malmö och kommer att vara gratis för alla.

Den 10:e juli drar Popegoja festivalen igång i folkets park, Malmö! Kl 18.15 står jag och Damali Young på scen (tältscenen). Det går utmärkt att ta med sig piknik – Varmt välkommna!! Till Fb-eventet!

The second year in a row Naz Promotions and Kick-Start arranges “Popegoja” –  a musicfestival focused on picking out the hottest new upcoming bands to create the summers best festival in central Malmo.

The 10th of July Popegojafestival kicks off in Folkets Park, Malmö! 6.15 pm you´ll see me and Damali Young on stage. It´s a free entrance and you´re most welcome to bring your own picnic. Welcome!!

Naz Promotion da Kick-Start acqoben meorejer musikis pestivals, sadac gamodian axali saintereso musikaluri jgupebi. 10 ivlis 18:15 saatze gamovdivar  Malmos centralur parkshi musikis pestivalze. shesvla upasoa.

ketili iqos tkveni mobrdzaneba!