Releaseconcert – “A Confession”!!

affisch(1)https://www.facebook.com/events/543716845695523/

(In English see below)

Nu är det äntligen dags för släppet av Sabina Chantourias CD “A Confession“! I samarbete med musikproducenten Thomas Larsen på Fabriken Studios i Malmö och ett par fantastiska musiker, Ryuei Sasaki på cello och Louise Persson på piano är skivan nu klar! Den 11:e september kl 21.30Far i hatten (ligger mitt i Folkets park, Malmö) blir det releasekonsert. Det blir även premiär för musikvideon till “A Confession” regisserad av James Horner och Sonja Skibdahl. Under hela kvällen kommer det finnas skivor till försäljning för 59 kr/st. Det är gratis inträde, ta gärna med vänner, vänners vänner – alla är hjärtligt välkomna!! 😀 Ovan hittar ni länken till fb-eventet!

It´s finally time for Sabina Chantouria´s CD “A Confession” to be released! In collaboration with the musicproducer Thomas Larsen, Fabriken Studios Malmö and the brilliant musicans Ryuei Sasaki and Louise Persson it´s finished! The releaseconcert will be held the 11th of september 9.30 PM at Far i hatten in Malmö (located in the middle of Folkets Park). It will aslso be the premier for the musicvideo “A Confession” directed by James Horner and Sonja Skibdahl. CDs will be able to buy for 59 SEK each during the evening. Free intrance, bring friends – welcome!!:D Above you´ll see the fb-event link!