“Before you Break” (Rep)

Hej alla!!

Nu är det 2 dagar kvar (9-10 aug) att rösta! Hjälp mig att spurta och vinna spelningen på Malmöfestivalens stora scen! Här är en teaser där jag tillsammans med bassisten Harald af Malmborg och trummisen Jacob Borgfors Mézsaros repar “Before you Break” på Mässingshornet (Malmö).

Här är också en länk på hur man gör om det är någon som skulle ha missat det! 🙂

http://www.senaki.se/vote_concert/SabinaChantouria.html

Det går till så att man registrerar sig på konsertarrangören Emues.com hemsida (man kan välja att registrera sig via ett socialt nätverk som fb el twitter. Eller så fyller man i reguljärt). Registreringen är såklart gratis.

Registreringen ska bara ta några sekunder, därefter får man en egen sida där man ser en rubrik som heter “upcoming concerts at venues”

Där hittar du “J.Tex & Sabina Chantouria, Malmöfestivalen”, klicka på den och klicka därefter på “get FREE tickets” på så sätt röstar man.