HEAR THE FIRST REAL PRODUCTION OF MY SONG “SUNSHINE ON US” ! :D

HÄR KAN NI HÖRA DEN 1:A RIKTIGA FULLPRODUKTIONEN AV MIN LÅT “SUNSHINE ON US“!

 Tillsammans med producenten/singer/songwritern Amir Aly spelade jag in mitt hjärtebarn i YLA-studio, Malmö. Vi hade ett förträffligt samarbete, det var så kul att jobba med honom! Amir har producerat låtar till artister som Jill Johnsson, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Shierly Clamp mfl.

Jag tog inga bilder, är man nyfiken så kan man checka in länken här och se hur det ser ut i Malmös mysigaste studio:)

CLICK HERE TO HEAR THE FIRST REAL PRODUCTION OF MY SONG “SUNSHINE ON US

Together with the musicproducer and singer/songwriter Amir Aly I´ve recorded my original song “Sunshine on Us” in YLA-studio, Malmö. Amir has produced a lot of  records with top swedish artists during the years.