Demobanken presenterar Hemma Hos /// På Besök

Demobanken presenterar Hemma Hos /// På Besök

(English below)

                 “På Besök”, 30:e mars, 22.00 (mer info om eventet i länken nedan)

Sabina Chantouria 
– Sabina är Lunds nya tillskott på musikscenen. Hon spelar akustisk pop och tillsammans med sin gitarr för hon dig ut på en musikalisk resa där ingen lämnas oberörd. Välkommen till På Besök den 30 mars för att se en av de nästa
stjärnskotten inom svensk popmusik.

”Hemma Hos På Besök”, den meningsuppbyggnaden är far from så bra som kvällen kommer att bli. Kvällen kommer gå i akustiskt tema och efter svårt lyckade Hemma Hos-besök runtom stan (STPLN, Moriskan och nu senast Mässingshornet) så väljer vi Nobelvägens pärla, På Besök. Välkommen du käre gäst för att studera deras välrenommerade bar, kolla på de fina tavlorna och lyssna till den vackra musken som Linnea och Sabina kommer att leverera.

Att det blir musik under kvällen och mellan akterna är det ingen tvivel om. Våra vänner i DJ-duon ”Papier-Maché” kommer att levera, som de själva beskriver det;
Förvänta dig att bli serverad en liter av skön soul, en kopp av smattrande rock, en gnutta electronica, ett kilo känner-du-igen-låtar från 60-talet och framåt, samt en matsked av nostalgisk old-school hip hop.

Vi öppnar klockan 20:00 och stänger 01:00.

🙂 Hoppas vi ses där!

Hi!

I´m having a gig at “På Besök” the 30th of March!

Where? “På Besök” Nobelvägen 73 B, Malmö – http://www.pabesok.se/

When? 30th of March,  21-23 pm (I´ll be on stage 22 pm)

For more infomation –> http://www.facebook.com/events/294176570655222/

Hope to see ya!