Upp ur soffan

Det är så lätt att isolera sig från omvärlden vilket jag ofta brukade göra under mellanstadietiden. Jag brukade titta mycket på en TV-serie som hette “That´s 70´s Show”  jag ville inte missat ett enda avsnitt.

En dag skulle min lillebror sjunga upp för en Körledare i Lund, Eva Bohlin. Han var lite blyg och ville helst inte åka, mamma kom in i Tv-rummet och började försöka övertala mig att följa med, först var jag helt emot men av någon anledning ändrade jag mig och följde med ändå.

Det slutade hur som helst med att jag började i en av Evas körer, Korinterna och fick många goda vänner och fina minnen. Körgemenskapen var stark och jag gick i den kören från det att jag var 12 till 18 år. Det var mycket utvecklande. Jag tror det är viktigt att ta sig ut ur den där TV-bubblan eller vad det nu är man fastnar i och utvecklas i samspel med andra människor och får utlopp för en aktivitet man verkligen tycker om.

🙂