Musik & Låtskriveri

Musik & Låtskriveri

Det ger en speciell njutning att lyssna på musik, man kan drömma sig bort. Det finns så många historier, vissa sanna är sanna andra inte, det spelar mindre roll. Jag vill fånga upp intresset, berätta något jag själv skulle vilja lyssna på, något som hade berört mig.

Jag tycker det är viktigt att det finns något som representerar mig i mina låtar. Det låtar som jag blivit mest nöjd med har gjorts opretentiöst. Man kan inte tänka “nu ska jag skriva en riktigt super låt”, det blir sällan så då. Det går inte att tvinga fram något utan plötsligt händer det.

Jag vill bygga upp bilder och världar där människor kan känna igen sig i, önska att de kände igen sig i, drömma sig bort, bli chockerade och intresserade.

Musik får mig att vilja mer, det föder ny energi och kraft, det pumpar ut känslor. Musik är mitt sätt att uttrycka mig. Det är terapeutiskt, ett språk som aldrig behöver översättas. Det gör mig nyfiken.