Radio GIPA / რადიო ჯიპა FM 94.3

Interview (in English) in Radio GIPA / რადიო ჯიპა FM 94.3!

“Stranger” by Sabina Chantouria, a Swedish singer-songwriter with Georgian roots, featured in the national final to represent Georgia at Eurovision 2017. Here Sabina talks about her childhood discovery of her ‘second homeland’ and the musical journey she has been on ever since.

Mkonda intervju (inglisurad) Radio GIPA / რადიო ჯიპა FM 94.3 stan, sadac me vilaparake chemi musikis shesaxeb, chemi kartul pesvebze, sakartvelo rogorc chemi meore samshoblo da rat kma unda axali singeli Stranger.

Intervju (på Engelska) i Radio GIPA FM 94.3 i Tbilisi, där jag berättade om hur min musikaliska resa sett ut, om att hitta sina rötter, att ha två hemländer och förstås om min nya singel Stranger …m.m.

Skärmbild (130)

DSC01619 (2)
At Radio GIPA / რადიო ჯიპა FM 94.3 with radiopresenter Jospeh Alexander Smith